Maandag 6 juni - Wandel mee over het Stipstappe- en Kasteelvoetpad!

In het septembernummer van De Hoogstraatse Maand kon u al lezen dat de werkgroep Oude Voetwegen van Erfgoed Hoogstraten er eindelijk in geslaagd is om, samen met het Stadsbestuur, het tweede deel van het Stipstappepad en Kasteelvoetpad te heropenen als laarzenpad. Ondertussen zijn we een achttal maanden verder en merkt de werkgroep Oude Voetwegen dat nog te weinig wandelaars weten dat dit prachtige laarzenpad al meer dan een half jaar vrij toegankelijk is. Toegegeven, de sneeuw en nattigheid van de voorbije maanden kwamen de begaanbaarheid niet altijd ten goede. Maar nu de lente in de stad is, kan er weinig de wandelaar of natuurliefhebber nog tegenhouden. Daarom wil de werkgroep met enkele geleide wandelingen het hernieuwde gebruik promoten bij alle inwoners van Hoogstraten, maar ook daarbuiten.


Zin om mee te stappen? De werkgroep vertrekt maandag 6 juni in Wortel aan "De Guld" (tegenover de kerk) om 19 uur - de route


De wandelingen eindigen telkens rond 20.30 uur. O ja, en denk eraan: het heet niet voor niets een laarzenpad. Kortom: zorg voor een paar laarzen of trek op z’n minst andere stevige stappers aan! Meer info, download onze folder!