Maandag 4 juli - Wandel nogmaals mee over het Stipstappe- en Kasteelvoetpad

Begin juni stond de derde en laatste geleide wandeling over het Stipstappe- en Kasteelvoetpad op het programma. Deze vertrok op maandag 6 juni vanuit Wortel, maar viel helaas door de hevige regenbuien bijna in het water. Bijna, want een kwartiertje voor vertrek stopte het eindelijk met regenen en kwamen er zowaar acht volhardende wandelaars opdagen.


Omdat we deze wandeling toch een beetje als een gemiste kans zien – er was veel interesse, zo vernamen we, willen we dit graag nog eens overdoen, en dan liefst met mooi zonnig zomerweer.


In de voorbije nieuwsbrieven van Erfgoed Hoogstraten kon u al lezen dat de werkgroep Oude Voetwegen er eindelijk in geslaagd was om, samen met de stad Hoogstraten, het tweede deel van het Stipstappepad en Kasteelvoetpad te heropenen als laarzenpad de vorige zomer. Daarnaast heeft de Stad Hoogstraten zijn belofte heeft waargemaakt om de signalisatie van het pad nog te verbeteren, door middel van extra poortjes en bewegwijzering, die ondertussen op beide paden geplaatst werden.


Kortom: de Werkgroep wil met een laatste geleide wandeling het hernieuwde gebruik promoten bij alle Hoogstratenaren. Zin om mee te stappen?


We vertrekken daarom nogmaals op de eerste maandag van de volgende maand, op hetzelfde tijdstip en dezelfde plaats van afspraak als de vorige keer:


MAANDAG 4 JULI: WORTEL, vertrek aan de GULD, 19 uur.


De wandeling eindigt rond 20.30 uur.


Denk eraan: het heet niet voor niets een laarzenpad.  Kortom: zorg voor een paar laarzen of trek op z’n minst andere stevige stappers aan!
 
GRAAG TOT ZIENS NU MAANDAG !